• DOLAR 32.553
  • EURO 35.494
  • ALTIN 2330.477
  • ...
Hilvan’da yaşam merkezinin temelleri atıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Hilvan Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı iş birliğiyle Kadın Sağlık, Spor ve Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı.

Bağlar Mahallesi’nde atılan temel atma törenine Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Belediye Meclisi üyeleri ve yüklenici firma katıldı.

Kadınların sportif faaliyete bulunabilmesi ve sağlıklı bir yaşam sürdürmesi amacıyla yapılacak olan merkez, her türlü sportif aktivite yapabilme imkanını içinde barındıracak şekilde inşa edilecek.

Temel atma töreninde konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, "2019 Mahalli Seçimlerinde Bağlar Mahallemizin değerli sakinlerine Kadın Kültür Merkezi sözünü vermiştik. Bu sözümüzün yanında bir de spor ve sağlıklı yaşam merkezini açıyoruz. Kadın Kültür Merkezi’nin yapımı için de en yakın zamanda ihale edip onun da temelini atacağız. Bugün temelini attığımız merkezimiz de en yakın zamanda Hilvanlı bayan kardeşlerimizin hizmetine girecek olup içinde her türlü aktivite ve dinlenme salonları yer alacaktır. Hilvan’a hayırlı ve uğurlu olsun." dedi. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir