• DOLAR 32.55
  • EURO 34.772
  • ALTIN 2489.354
  • ...
Son dakika: Balıkesir'de yolcu otobüsü devrildi: 15 kişi hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Son dakika: Balıkesir- Edremit istikametine doğru seyir halinde olan bir yolcu otobüsü, yoldan çıkarak takla attı. Otobüsün devrilmesi sonucu yaşanan trafik kazasında 15 kişi hayatını kaybetti.

Balıkesir Valiliği tarafından duyurulan haberde 17 kişinin de yaralandığı belirtildi. İlde bulunan 5 ayrı hastaneye sevk edilen yaralıların tedavisi sürüyor.

Kazanın ardından bölgede incelemelerde bulunan Vali Hasan Şıldak, kentteki 5 hastaneye kaldırılan yaralıları da ziyaret etti. Şıldak, İl Sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin'den yaralıların durumları hakkında bilgi aldı ve hasta yakınlarıyla ilgilendi.

Vali Şıldak, yaralıların tedavisi, aileleriyle birlikte ihtiyaçlarının karşılanması ve hayatını kaybedenlerin işlemleri için bütün tedbirlerin alındığını söyledi. Otobüsün Zonguldak-İzmir seferini yaptığını aktaran Şıldak, "Yaralılardan genel durumları iyi olanlar ve kötü olup ameliyata alınanlar var. Kazanın nedeni konusunda net bir bilgi yok ancak bölgede bir viraj var. Orayı dönemeyip devrilme söz konusu olabilir. İncelemeler sürüyor. Elim kazada vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum." ifadesini kullandı.

VİRAJA 95 KİLOMETRE HIZLA GİRİLDİ

Olay yerinde yapılan ilk incelemede yolcu otobüsünün viraja 95 kilometre hızla girdiği tespit edildi. Ayrıca yaklaşık 40 metrelik fren izi olduğu belirlendi. Otobüste bulunan iki şoförün de kazada vefat ettiği de belirtildi. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir