• DOLAR 32.518
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2432.252
  • ...
Bağlar Belediyesinden aşı çalışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Son 2 yıldır yaşamı olumsuz etkileyen Coronavirus salgınına karşı tedbir amaçlı çalışma başlatan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, şu ana kadar personelin yüzde 80’inin aşı olduğunu söyledi.

Belediye meclisinin aldığı kararla tüm personellerle toplu ve bire bir görüşmeler yapılarak salgının taşıdığı risklere dikkat çekiliyor, neden aşı olunması gerektiği ifade ediliyor. Tavsiye niteliğindeki toplantılarla tüm personellerin aşılanması amaçlanıyor.

Bağlar Belediyesi Meclisi Çevre ve Sağlık Komisyonu Başkanı Hasan Fidan ile Bağlar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Veysi Çelebi’nin katıldığı toplantılarda aşı olmayan personellere bu konuda bilgiler aktarılıyor.

Şu ana kadar bin 200 personelden 900’ünün aşı olduğunu belirten Beyoğlu, "Son açıklanan verilerde kentimizin durumu iyi değil. Aşılama ve tedbirlere uyma konusunda sıkıntılar var. Devletimiz aşı tedariği konusunda vatandaşımıza çok şükür hiçbir sıkıntı yaşatmadı. Dünyada vatandaşını ücretsiz aşılayan ve aşı temininde sorun yaşamayan ender ülkelerdeniz. Diyarbakır olarak bu olumsuz tabloyu değiştirmek bizim elimizde." dedi.

Şu ana kadar personelin önemli bir kısmının aşı olduğuna vurgu yapan Beyoğlu "Oluşturduğumuz ekip ve ikna çalışmalarıyla kalan personelimiz de inşallah aşı olacak. Hem kendimiz hem de ailemiz ve sevdiklerimiz için mutlaka aşı olalım. Aşı ile beraber maske, sosyal mesafe ve temizlik gibi tedbirlere riayet edelim." diye konuştu. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir