• DOLAR 32.588
  • EURO 34.81
  • ALTIN 2498.91
  • ...
Köylüler ormanlık alanda gördükleri 2 şüpheliyi darp etti: Suç makinası çıktılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Olay Aydın'ın Efeler ilçesi Emirdoğan Mahallesi kırsalında dün akşam saatlerinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre şüpheli bir aracın ormanlık alana girdiğini gören köylüler birbirlerine haber verdi. Şüpheli aracın önünü kesen köylüler, aracın içerisinde bulunan 2 kişiyi darp etmeye başladı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde kalabalık bir grubun ellerindeki kürek ve sopalarla araca hasar verdiği, şüpheli 2 kişiyi darp ettiği görülüyor.

İhbar üzerine mahalleye gelen jandarma ekipleri kalabalığı sakinleştirmeye çalışıyor. O sırada aracına binen şüpheliler bölgeden kaçıyor.

Birçok suç kayıtları var

Şüpheli 2 kişinin daha sonra gözaltına alındığı, birinin hırsızlık suçundan 28 ayrı suç kaydının bulunduğu, diğerinin de uyuşturucu kullanmak, konut dokunulmazlığını ihlal ve mala zarar verme suçlarından 12 ayrı suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

Aydın Valiliği: Gerekli tahkikatlar yapılıyor

Aydın Valiliği de konuya ilişkin gerekli tahkikatların yapıldığını belirtti.

Valilikten yapılan açıklamada, "Yapılan incelemede, şahısların; orman yangını ile herhangi bir ilgisinin olmadığı ve arkadaşlarından birisinin kız arkadaşı ile buluşacağından dolayı mahalleye geldikleri tespit edilmiş olup konu hakkında gerekli tahkikatlar yapılmaktadır." denildi. (İLKHA)

 



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir