• DOLAR 32.336
  • EURO 35.16
  • ALTIN 2306.15
  • ...
SON DAKİKA
Gaziantep’te bıçaklı kavga: Bir ölü bir yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Olay, merkez Şahinbey ilçesi Yavuzlar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında henüz bilinmeyen nedenden dolayı husumet bulunan Mehmet Ürkmez (25), Faruk Özkan (32) ve ismi öğrenilemeyen kişiler, sokakta karşılaştı.

Taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgada Ürkmez ve Özkan kim tarafından kullanıldığı bilinmeyen bıçakla yaralandı. Ürkmez ve Özkan, aldıkları bıçak darbesiyle yere düşerken şüpheli veya şüpheliler ise kaçtı.

Kavgayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde boğazından bıçaklanan Ürkmez'in hayatını kaybettiği belirledi.

Vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı darbelerle ağır yaralanan Özkan ise ilk müdahalesinin ardından sağlık ekipleri tarafından ambulansla Doktor Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polisin olay yerindeki incelemesinin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Ürkmez'in cenazesi, yapılan otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere ailesine teslim edildi.

Görgü tanıklarının bilgisine başvuran polis, olayın ardından kaçan şüpheli veya şüphelilerin kimliklerinin belirlenip yakalanması için çalışma başlattı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir