• DOLAR 32.388
  • EURO 35.086
  • ALTIN 2326.709
  • ...
"15 Temmuz Vefa ve Dua" etkinliği düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

15 Temmuz 2016 yılındaki darbeye karşı durdukları sırada darbeciler tarafından açılan ateş sonucu şehid olan 251 kişi için okunan 251 hatmin duası yapıldı.

Yaz Kur'an kursu öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, İl Müftü Yardımcısı Mehmet Salih Eren ve Mehmet Ali Çetinkaya ve şube müdürleri katılım sağladı.

 

Okul Müdürü  Yakup Doğan yaptığı konuşmada, "Bir hatimle başladığımız 15 Temmuz hatim programımızda bugün 251 şehidimiz için 251 hatim okuduk. Rabbim okuyan tüm kardeşlerimizden razı olsun. Okul olarak son 3 yıl içerisinde 80 çocuğumuzun hafız olmasına vesile olduk. İnşallah daha da katlanarak çalışmalarımız devam edecek. " dedi.

Okul öğrencilerinden Hafız Ahmet'in okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program 15 Temmuz günü yaşananların sahnelendiği sinevizyon gösterimiyle devam etti. Daru'l Erkam Kur'an Kursu öğreticisi Hüseyin Kandemir tarafından okunan selanın ardından okul öğrencilerinden Elif kendi yazdığı 15 Temmuz şiirini okudu. Program İl Müftü Yardımcısı Mehmet Salih Eren tarafından yapılan dua ile son buldu. (İLKHA)

 

 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir