• DOLAR 32.33
  • EURO 35.089
  • ALTIN 2301.135
  • ...
Karamollaoğlu:  Millet perişan, dünyaya örnek olmuşuz!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Orman yangınlarını değerlendiren Karamollaoğlu; ''Sayın Cumhurbaşkanının farklı bir tavrın içine girerek canı yanmış vatandaşlarımıza çay fırlatmasını doğru bulmuyorum. Yangında zarar görmüş vatandaşların Sayın Cumhurbaşkanının huzuruna geçmiş olsun demek için getirilmesini ben anlayamıyorum.

İnsanlar keşke evim yansaydı diyecek' açıklamasını yapanları, işini zamanında yapmayıp 'gerekirse uzay aracı alırız' diye hamasi nutuklar atanları, düğüne giden kayyumları ve bütün bu aymazlıkları da milletimizin vicdanına havale ediyoruz. Her zaman olduğu gibi birileri afet zamanlarında da algı oluşturmanın telaşında. Haberlere ambargo koyulmasını doğru bulmuyorum. Tabii tahriklere, iftiralara ve yanlış bilgilere engel olunmalıdır ama gerçekler de halka mutlaka ulaştırılmalıdır. Birtakım medya organları ise hâlâ manşetler atıyorlar neymiş yangınla mücadelede dünyaya örnek olduk. Allah akıl, fikir versin. Millet perişan, dünyaya örnek olmuşuz.'' dedi. 

Konya'da 7 kişinin öldürüldüğü katliama ilişkin de konuşan Karamollaoğlu; ''Maalesef Konya’da aynı aileden 7 kişi hunharca katledildi. Hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ise başsağlığı diliyorum. Yaşanan bu katliamın sonuna kadar takipçisi olacağımızı da belirtmek istiyorum. Bize düşen millet olarak provokasyonlara ve tuzaklara karşı uyanık ve tedbirli olmaktır. Bu gerçeğin ve tuzakların farkında olup her türlü tahrike karşı bir ve beraber olmalıyız. Zor bir coğrafyada, zor şartlar altında yaşıyoruz. Başta siyasi parti liderleri olmak üzere toplumun önde gelenleri birlikte yaşama bilincimize zarar verecek her türlü eylem ve söylemlerden uzak durmalıdır.'' ifadelerini kullandı. 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir