• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Merhamet Eli Gıda Bankası Yardımlarına Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl`de hayırlı hizmetlerine ara vermeden devam eden ve fakir vatandaşların umudu haline gelen Merhamet Eli Gıda Bankası Mart ayında da yardım çalışmalarına ara vermeden devam etti.

 

Merhamet Eli Gıda Bankası Başkan Yardımcısı Refik Gönül, Gıda Bankalarının faaliyet amacının ihtiyaçlarını karşılayamayan fakir fukaraya yardımcı olmak ve ilimizdeki yardıma muhtaç insanları tespit ederek yapılan yardımları onlara götürmek olduğunu ifade etti.


Gıda Bankalarına gelerek kendilerine durumlarını bildiren fakir ailelerin yerinde tespitini yaparken aynı zamanda yardım faaliyetlerine de kaldıkları yerden devam ettiklerini belirten Gönül, "Geçen Mart ayında 36 muhtaç aileye gıda ve 138 aileye de beyaz et yardımında bulunduk. Ayrıca gıda yardımında bulunduğumuz bu ailelerden bazılarına da nakti yardımını yaptık. İmkânlarımız el verdikçe muhtaç olduğuna kanaat getirdiğimiz tüm ailelere yardımlarımızı ulaştıracağız.``dedi.


Gönül, ``Muhtaç ailelere yardımları ulaştırmada halk bize destek oluyor. Bu hassasiyetlerinden dolayı hayır-sever halkımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da maddi ve manevi desteklerini bekleyerek tekrar yardım veren vermeyen herkesten Allah razı olsun." dedi. Şeklinde konuştu. (Nihat Kanat - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir