• DOLAR 32.342
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2322.298
  • ...
Başhekim'den artan vakalara ilişkin açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Coronavirus şüphesiyle hastaneye başvuranlar için oluşturulan alanda basın mensuplarına açıklamada bulunan Yavuzer, artan vakalardan dolayı Covid Polikliniğini daha geniş bir alana taşımak zorunda kaldıklarını ifade ederek, hastalara en iyi hizmeti vermek için çalışmalarına devam ettiklerini dile getirdi.

Hastanede yatışı yapılan hastaların yüzde 80'inin aşı yaptırmayanlardan oluştuğunu ifade eden Yavuzer, insanların beklemeden işlemlerini tamamlayabilmeleri için gereken imkanları sağladıklarını söyledi.

Son günlerde Covid-19 şüphesiyle hastaneye başvuranların sayısının arttığını vurgulayan Yavuzer, şunları söyledi:

"Hastanede yatan vaka sayımız 160-180 arasında değişebiliyor. Takip ettiğimiz hastalarımızın büyük kısmı, aşı yaptırmayan hastalardan oluşuyor. Bu nedenle herkese aşılarını yaptırmaları çağrısında bulunuyoruz. Bayram öncesinde vaka sayılarımız az olduğu için daha küçük bir alanda hizmet veriyorduk. Bayram tatili sonrası maalesef vaka sayılarımızda artış oldu. Günde yaklaşık bin kişi hastaneye geliyor. Bu nedenle daha geniş bir alanda hizmet vermeye başladık. Bu sayede insanlar beklemeden işlemlerini yapabiliyor. Vaka sayımızın artmasına bağlı oluşmuş bir alan. Umuyoruz ki şehrimizde aşı oranlarının artması ile vaka oranları düşecektir."(İLKHA) 











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir