• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Mersin `Kutlu Doğum Etkinliğine` hazır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Peygamber Sevdalıları Platformu Mersin il koordinatörlüğü Pazar günü Tevfik Sırrı Gür Stadı önünde yapacağı "Özgürlük ve Kurtuluş Peygamberi Hz. Muhammed (sav)" adlı kutlu doğum etkinliği öncesi çalışmalarını tamamladı. Peygamber Sevdalıları Platformu Akdeniz Koordinatörü Veysi Yumlu, Pazar günü yapılacak olan etkinliğe tüm Mersinlileri davet etti.
 
Peygamber Sevdalıları Platformu Akdeniz Koordinatörü Veysi Yumlu Mersin Kutlu Doğum Etkinliği öncesi yapılan çalışmalar hakkında İlke Haber Ajansı`na (İLKHA) açıklamalarda bulundu.
 
Mersin`de 20 bin CD dağıtıldı
"Peygamber Sevdalıları Platformu üye ve gönüllüleri tarafından Mersin`de evler tek tek ziyaret edilip, bu sene Türkiye geneli ve Avrupa kutlu doğum etkinlikleri için Özlem Ajans`ın çıkardığı, "Nura Muhammed ve Biat Ediyoruz" adlı kliplerden 20 bin adet CD Mersinlilere hediye edildi ve halk Pazar günkü etkinliğe davet edildi" ifadelerini kullanan Yumlu yapılan çalışmaları şöyle aktardı: " İznimiz geç verildiği için çalışmalarımıza elimizden geldiğince hız verdik. Bu bağlamda öncelikle bastırmış olduğumuz 5 bin afiş, dükkânların ve şehir içi yolcu taşıyan araçların camlarına asıldı. Şehrin önemli merkezlerinin bulunduğu bilboardlara 15 adet ve 20 adet parke reklamlar verildi."
 
"Tüm Mersinlileri kutlu doğum Etkinliğine bekliyoruz"
Pazar günü Tevfik Sırrı Gür Stadı önü miting alanında yapılacak olan "Özgürlük ve Kurtuluş Peygamberi Hz. Muhammed (sav)" adlı kutlu doğum etkinliğine tüm halkı beklediklerini söyleyen Yumlu, "Pazar günkü etkinliğimizi halka duyurmak amacıyla Mersin İl Müftülüğü`nü ziyaret ettik. İl Müftüsü Ali Melek ziyaretimizden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi ve bu gibi etkinliklerin müslümanlar arasında sahiplenilmesinin güzel olduğuna vurgu yaptı. Bunun yanında Mersin`de şubeleri bulunan çeşitli STK`ları ziyaret ettik. Türkiye genelinde şubeleri bulunan Memur-Sen ve bünyesindeki sendikalar programa davet edildi. Bazı partiler de ziyaret edilip etkinliğe davet edildi" şeklinde konuştu.
 
Yumlu konuşmasının sonunda, "Özverili bir şekilde gecesini gündüzüne katarak etkinliğin duyurulması için çabalayan üye ve gönüllülerimizden Allah Razı olsun" ifadelerini kullandı. (Osman Öksüz - İLKHA)

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir