• DOLAR 32.443
  • EURO 34.468
  • ALTIN 2475.44
  • ...
HÜDA PAR Hilvan İlçe Başkanı Atakay elektrik kesintilerini protesto eden çiftçilerle görüştü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde de bir grup çiftçi, Gölcük kavşağında toplanarak elektik dağıtım şirketine doğru yürüdü. Bir grup çiftçi ise traktörlerle Şanlıurfa - Diyarbakır kara yolunu ulaşıma kapattı.

Atakay, olay yerine giderek olayla ilgili bilgi ve çiftçileri dinledi.

"DEDAŞ zulmü devam ederken, yetkililer sadece izliyor"

Hilvan'daki yaşanan eylem öncesi sosyal medya hesabından paylaşım yapan Atakay,"Neredeyse her gün birkaç defa kesilen elektrik, başta çiftçilerimizi olmak üzere tüm vatandaşları mağdur ediyor. Çiftçinin tarladaki ürününü mü kurutmaya çalışıyorsunuz, sabrını mı test ediyorsunuz? Eğer kesintilerinin sebebi teknik bir problem ise, bu nasıl bir problemdir ki bir türlü çözemiyorsunuz? Yok eğer bu, keyfi bir uygulama ise derhal bu zulme son verin." ifadelerini kullandı.

"Elektrik kesintileri herkesi mağdur ediyor"

Vatandaşın bu mağduriyetini dinleyecek yetkililerin olmadığını belirten Atakay, "Belli ki müşteri memnuniyeti umurunuzda değil, bari aldığınız ücreti hak edin. Halkı, isyanın eşiğine getirdiniz. Vatandaşın yanında olması gereken devletin sessizliği, vatandaşın isyanına duyarsızlığı da ayrı bir derttir. Rutin zamlar ve yüksek elektrik faturaları yetmiyormuş gibi şimdi de rutin hale gelen elektrik kesintileri herkesi mağdur ediyor. Başta sulama yapan çiftçilerimiz olmak üzere hiç kimseyi mağdur etmeye hakkınız yoktur. İşin daha acı tarafı vatandaşın bu mağduriyetini umursayan yetkililer de yok." dedi. (İLKHA)

 

 



Bu haberler de ilginizi çekebilir