• DOLAR 32.382
  • EURO 34.996
  • ALTIN 2325.62
  • ...
Mardin Valisi Demirtaş’tan ilçelerde yapılan çalışmaları yerinde inceledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İlk olarak Yeşilli ilçesinde Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığının yapmış olduğu parke taşı çalışmalarını inceleyen Vali Demirtaş, burada Kaymakam Emre Öztürk ve Belediye Başkanı Hayrettin Demir'den bilgiler aldı.

Yeşilli’den Ömerli ilçesine hareket eden Vali Demirtaş, ilçede ilk olarak uygulamalı Arıcılık Okulu olarak düşünülen alanda incelemelerde bulunarak ilçede devam eden altyapı ve üst yapı çalışmalarını da yerinde görme fırsatı buldu.
İlçeye bağlı Kocakuyu Mahallesi’nde şehitlerin kabrini ziyaret ederek dua okuyan Vali Demirtaş,  yapımı devam eden Katı Atık Aktarım İstasyonu alanında Kaymakam Abdullah Huzeyfe Çakmak ve Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ'dan bilgiler aldıktan sonra İlçe esnafı ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Dargeçit İlçesinde merkez ve kırsal mahalle muhtarlarının taleplerini de tek tek dinleyen Vali Demirtaş, yol ve su sorununu ortadan kaldıracak projelerinin de müjdesini verdi.

İlçenin kırsal kesimlerinde tamamlanan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Demirtaş, Kaymakam Doğan Kemelek ve Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy’dan bilgiler aldı.

Midyat İlçesinde de tamamlanan yollarda incelemeler yapan Vali Demirtaş, yapımı süren Polis Evi ve Midyat Belediyesi Kültür Merkezi Kompleksi inşaatında incelemelerde bulunarak Belediye Başkanı Veysi Şahin’den bilgiler aldı.

Vali Demirtaş’a ilçe ziyaretlerinde Ak Parti Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel ve Fen İşleri Daire Başkanı Cebrail Aslan eşlik etti. (İLKHA)















Bu haberler de ilginizi çekebilir