• DOLAR 32.59
  • EURO 34.804
  • ALTIN 2421.194
  • ...
Galatasaray'da öncelik Mbemba
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaz transfer döneminde Galatasaray kadrosunu Barış Alper Yılmaz, Patrick van Aanholt, Cicaldau, Boey, Aytaç Kara, Alpaslan Öztürk ve Berkan Kutlu ile güçlendirdi. Sarı-Kırmızılı kulüpte yeni hedef ise yabancı stoper.

Galatasaray, takıma stoper katmak için çalışmalara başladı. PSV maçlarında Luyindama'nın gösterdiği performansa sinirlenen Fatih Terim, Marcao'nun yanıda sadece yerli değil, yabancı bir oyuncu da alınmasını istedi. Galatasaray için Porto'dan Mbemba ve Tottenham'dan Tanganga oldu.

Bir süredir savunmaya yerli takviyesi için girişimlerde bulunan Galatasaray, yabancı transferini de gündemine aldı. İki PSV maçında kalesinde 7 gol gören Sarı-Kırmızlı ekipte, İstanbul'daki karşılaşmada Luyindama'nın gösterdiği performans, Fatih Terim'i çileden çıkardı. Terim, tecrübeli oyuncunun yanındaki arkadaşlarına pas vermek yerine topu sürekli rakip kaleye doğru şişirip, kaybetmesine sert tepki gösterdi.

Daha önce Luyindama'nın satılması yönünde yönetime rapor veren Fatih Terim, stopere yabancı takviye yapılmasını istedi. Harekete geçen yönetim gündemine Porto'dan Mbemba ve Tottenham'dan Tanganga'yı aldı. 26 yaşındaki Mbemba, transfer listesindeki favori isim konumunda. Daha önce Newcastle ve Anderlecht formaları giyen tecrübeli isim sağ bek ve ön libero bölgelerinde de forma giyebiliyor.

Kaynak: ntvspor

Bu haberler de ilginizi çekebilir