• DOLAR 32.332
  • EURO 35.05
  • ALTIN 2282.433
  • ...
Marmaris'te de yangın çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

MUĞLA

Dün öğle saatlerinde Antalya'nın ManavgatMersin'in Aydıncık, Bozyazı ve Silifke ilçeleri, Osmaniye, Kayseri Yahyalı ve Adana'da ormanlık alanlarda eş zamanlı yangın çıktı. Bugün ise Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Amutalan Mahallesi ve Bodrum ilçesine bağlı Güvercinlik mevkiinde ormanlık alanda yangın başladı.

Büyük orman yangının çıktığı Manavgat'ta incelemelerde bulunan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, orman yangınları nedeniyle 3 vatandaşın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Pakdemirli, yangınları kontrol altına almak için 3 uçak, 29 helikopter, 458 arazöz ve 1832 personel, bu alanda görev aldıklarını söyledi.

SABOTAJ İDDİASI!

2 günde 13 ilde irili ufaklı yangın çıkması sabotaj iddialarını güçlendirdi. Osmaniye'de çıkan yangınla ilgili 5 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Ayıca Ankara'da ormanlık alanı yakarken bir kişinin yakalandığı ifade edildi. Yangınların özellikle tatil beldelerinde çıkması sabotaj iddialarını güçlendirdi. 

 

 

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yangın nedeniyle Akseki Kepezbeleni Mahallesi'nde 82 yaşındaki Hasan Ali Yüksel, Antalya Değirmenli Mahallesi Delioğlanlı mevkiinde ikamet eden Osman Gardaş ve Şehri Gardaş'ın hayatını kaybettiği belirtildi. 

 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir