• DOLAR 32.574
  • EURO 34.995
  • ALTIN 2425.443
  • ...
Kur`an Meali Sınavında Dereceye Girenler Ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Tarsus`ta faaliyet gösteren Nusrat Ahlak Kültür Çevre, Eğitim, Spor ve İzcilik Kulübü Derneği (Nusrat-Der) tarafından Tarsus`ta düzenlenen, Umre Ödüllü Kur`an Meali sınavında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.
 
Tarsus 75. Yıl Kültür Merkezinde saat: 17.30`da düzenlenen tören Kur`an tilavetinin ardından Nusrat-Der Başkanı Tufan Turgut`un açılış konuşması ile başladı.
 
Programa konuşmacı olarak katılan ve Kur`an-ı Kerimi anlama üzerine bir konuşma yapan Tarsus İlçe Müftüsü Abdulkerim Akbaba, "Kur`an-ı Kerim bizim hayat rehberimizdir. Dünyadaki yaşantımızın ve ahiret hayatımızın yegane reçetesi Kur`an`dır. Bugün bir çıkmazın içine girilmiş ise bunun sebebi Kur`an-ı okumadığımız ve onu anlayamadığımızdır" dedi.
 
Yapılan konuşmalardan sonra, düzenlenen Kur`an Meali sınavının Halk Kategorisinde Yalçın Uzunselvi ve İmam Hatip Lisesi Kategorisinde Sena Nur İnan yarışmada birinci gelerek, Umreye gitmeye hak kazanırken, yarışmada dereceye giren diğer yarışmacılara ise, Laptop, Netbook, Tablet PC, çeyrek altın, fotoğraf makinesi ve kol saati gibi ödülle verildi.
 
Düzenlenen ödül törenine, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İlçe Müftüsü Abdulkerim Akbaba, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, ilçede faaliyet gösteren STK`ların başkanları ve vatandaşlar katıldı. (A. Hakim Kurt - İLKHA)
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir