• DOLAR 32.515
  • EURO 34.988
  • ALTIN 2437.887
  • ...
Ceviz üzerinde Allah yazısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Yıldırım ilçesinde özel bir markette çalışan Abdulvahap Yıldırım, çalıştığı marketin kuruyemiş reyonunda üzerinde Arapça Allah yazılı ceviz buldu. Yıldırım`ın bulduğu cevizin üzerinde belirgin bir şekilde Arapça Allah yazısı görenleri hayrete düşürdü.

 

Cevizi nasıl bulduğunu anlatan Yıldırım şöyle konuştu: \"Kuruyemiş reyonunda çalışan arkadaş yemeğe çıkmıştı ben de onun yerine bakıyordum. Elimi rastgele ceviz çuvalına daldırdım karıştırıyordum bir anda elime bir tarafı tamamen düz olan bir ceviz geçti benim de dikkatimi çekti. İlk defa böyle bir ceviz gördüm düz tarafına daha dikkatli baktığımda ise Arapça Allah yazısını gördüm.\"

 

Buna bir mucize gözüyle bakmadığını söyleyen Yıldırım; \"Etrafımızda o kadar mucize denilebilecek şeyler var ki, bakmasını bilirsek her şey de Allah yazıyor. Her şeyde Allah`ın bir imzasını bulmak mümkün yeter ki, bakmasını bilelim. Ben bunu da \"O iman edenler baktıkları her şeyde Allah`ın ayetini görürler\" ayetine yorumladım\" şeklinde konuştu. (Zeki Aras - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir