• DOLAR 32.492
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2496.438
  • ...
Yetimler Vakfı Bingöl'de yetim ve muhtaçları sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yurtiçi ve yurtdışında yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım çalışmaları yürüten Yetim, Öksüz ve Mağdurlar ile Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Vakfı (Yetimler Vakfı), ‘Kurbanınla Sevindir’ sloganı ile Bingöl’de yetim, öksüz ve muhtaç ailelere kurban eti dağıtımı gerçekleştirdi.

Kampanyaya gönüllü olarak destek veren Yetimler Vakfı Bingöl İl Temsilciliği gönüllülerinden oluşan ekipler, mahalle mahalle dolaşarak Yetimler Vakfı tarafından daha önceden tespit edilen yetim, öksüz ve muhtaç ailelere kurban etlerini dağıttı.

Kentteki yetim ailelerin umudu olmaya devam ettiklerini belirten Yetimler Vakfı Bingöl Temsilcisi Salih Çelik, “Bingöl’de yetim, öksüz ve muhtaç ailelerimize kestiğimiz kurban etini hamdolsun ulaştırdık. Hayırseverlerimizin bağışlamış oldukları kurban etlerini yetim, öksüz ve muhtaç ailelerimize ulaştırdık. Rabbim bu hayır yolunda sebep olan herkesten razı olsun. Kurbanlarını vakfımıza bağışlayarak yetim, öksüz ve muhtaç ailelerimizi sevindiren tüm gönül dostlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Rabbim bu hayır kervanına katkıda bulunan herkesten razı olsun. Yaptığımız çalışmada emeği geçen bütün kardeşlerimizden Cenab-ı Allah razı olsun. Hepsine çok teşekkür ediyoruz. Rabbim hayırseverlerin yapmış olduğu kurban ibadetini kabul etsin inşallah.” dedi. (İLKHA)

 

 

 











Bu haberler de ilginizi çekebilir