• DOLAR 32.373
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2325.43
  • ...
Suriyeli genç kayıp
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Üç ay önce Suriye`deki iç savaştan kaçan ve Batman`ın Kısmet Mahallesi`nde ikamet eden Keleş ailesinin 16 yaşındaki oğulları Muhammed Keleş`in Cumartesi gününden beri kaybolduğu belirtildi.

Konuyla ilgili konuşan baba Mahir Keleş, oğlu Muhammed`in aile içinde yaşanan basit bir tartışma sonrası Cumartesi günü sabah saatlerinde evden ayrıldığını ve bir daha kendisinden haber alamadıklarını söyledi.

Oğlunun Kürtçe ve Arapça konuşabildiğini belirten Keleş, "Oğlumun üzerinde para, kimlik ve cep telefonu da yok. Burada kimseyi tanımıyor. Onu tanıyan Suriyeli akraba ve komşularımıza da sorduk. Kimse onu görmemiş. Endişe içindeyiz" dedi.

Suriye`ye dönmüş olabilme ihtimaline karşın iki dayısının Suriye`ye gittiğini ifade eden Keleş, "Orada da aramalarına rağmen bir sonuç elde edemedik" şeklinde konuştu.

Karakollara haber vermelerine ve Batman`ın her yerini aramalarına rağmen oğulları Muhammed`den bir haber alamadıklarını belirten Keleş, " Oğlum Muhammed`i görenler Allah rızası için 0543 745 86 55 nolu telefonumdan haber versinler" ifadelerini kullandı.              (Veysi Demir - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir