• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Takipçilerimize Önemli Duyuru!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siteyle ilgili yapmış olduğumuz araştırmalar neticesinde gazetemizin internet sitesine giriş yaparken ziyaretcilerimiz tarayıcınıza "www.dogruhaber.com.tr" değilde "www.dogruhaber.com" yazdığınızdan dolayı bahsi geçen kötü reklamlar çıkıyor.

Bilindiği gibi gazetemizin resmi internet sitesi www.dogruhaber.com.tr`dir. Ayrıca dogruhaber.net ve dogruhabergazetisi.com üzerinden de sitemize ulaşabilirsiniz. Ama dogruhaber.com telif hakkı bizde olmadığı için başkaları tarafından bu isim kullanılmaktadır. Haliyle dogruhaber.com ile herhangi bir ilişkimiz yoktur.

Doğruhaber Android Uygulaması

Sizlerin her ortamda haberlerimize ulaşabilmenizi sağlamak için Android, Iphone, Wındows Phone ve Blackberry telefonlarınıza uygun olarak mobil sitemizi dizayn ettik. Ayrıca Android uygulamamızı Google Play`de Android Uygulamalar bölümüne ucretsiz kaydettiğimizden dolayı Google, uygulamanın alt kısmına reklam yerleştirmiş. Bu nedenle doğruhaber Android uygulamasını Google Play`den pasif hale getirdik. Uygulamamızın kurumsal kaydımızı yaptıktan sonra tekrar aktif hale getireceğiz

UYARI: Google Play`den Doğruhaber uygulamasını cep telefonuna indiren takipçilerimizden eski uygulamayı silmelerini rica ediyoruz.

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir