• DOLAR 32.372
  • EURO 34.985
  • ALTIN 2325.74
  • ...
Öğrenciler Çanakkale’ye götürülecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

“Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına Projesi” ile öğrencileri ecdadıyla buluşturan Şahinbey Belediyesi, 27 Temmuz itibariyle ziyaretlere yeniden başladı.

Çanakkale Zaferi’nin 100’üncü yılında başlatılan ve 104 bin 893 öğrencinin ile vatandaşın ecdadıyla buluştuğu “Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına Projesi” kapsamında 2021 yılının ilk ziyareti Covid-19’a karşı alanın tedbirlerle gerçekleştirildi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına Projesi” ile vatandaşların ve öğrencileri yeniden ecdadı ile buluşacağını belirtti.

Çanakkale Zaferi’nin 100’üncü yıl etkinlerinde başlattıkları “Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına Projesi”ne yeniden başladıklarının belirten Tahmazoğlu, “Bugüne kadar 104 bin 893 öğrencimizi ve vatandaşımızı ‘Gaziler diyarından şehitler diyarına götürdük. Çanakkale tarihimizde çok önemli bir yer tutan 253 bin şehidimizin olduğu cennet vatanımızın bir köşesi. Projemizin tüm masrafları yine belediyemiz tarafından karşılanacak. Gençlerimize milli bir şuur kazandırmak ve bu vatan topraklarının nasıl kazanıldığını yerinde göstermek istiyoruz. Bu projeyi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan çok önemsiyor. Projemizi şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada başarılı bir şekilde devam ettireceğiz.” dedi.

Tahmazoğlu, Çanakkale’ye gitmek isteyen vatandaşların http://basvuru.sahinbey.bel.tr/CanakkaleBasvuru.aspx adresinden başvuru yapabileceklerini ifade etti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir