• DOLAR 32.386
  • EURO 35.122
  • ALTIN 2326.454
  • ...
Fuad El-Hafeş Tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Görgü tanıklarının bildirdiğine göre, Siyonist işgal güçleri Fuad El-Hafeş`in evini kuşatarak eve baskın düzenledi. El-Hafeş`i gözaltına alan işgal güçlerinin ayrıca evde arama yaptığı ve evdeki eşyalara zarar verdiği bildirildi.

Nablus kentinde Filistin Enformasyon Merkezi muhabirine konuşan esir aileleri, kendisi de eski bir esir olan Fuad El-Hafeş`in gözaltına alınmasından duydukları üzüntüyü dile getirdiler.

Esir aileleri, Fuad El-Hafeş`in esirler konusundaki sağlam duruşunu ve esirler davasını her türlü platformda dile getirerek savunmasını hiçbir esirin unutamayacağını ifade etti.

Müebbed hapse mahkum esirlerden birinin annesi, "Esir aileleri olarak biz Fuad El-Hafeş`e "Esirlerin bayraktarı" adını veriyoruz. Fuad El-Hafeş, Ahrar Merkezi aracılığıyla kendini esirlerin davasına adamış bir insandır" dedi.

Fuad El-Hafeş, birkaç gün önce Filistin Enformasyon Merkezi`ne verdiği röportajda Siyonist asker Gilad Şalit`i elinde bulunduran Filistinli direniş hareketlerinden Netanyahu`nun esirlerle ilgili açıklamasına misilleme olarak ve binlerce Filistinli esirin serbest bırakılması için taleplerinin çıtasını yüksek tutmalarını istemişti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir