• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Van`da 170 fidan dikildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Halk Sağlığı Müdürlüğü personeli tarafından müdürlük bahçesinde120 çam fidanı ve 50 adet meyve ağacı toprakla buluşturuldu.

 

Personelle birlikte fidan dikimi yapan Van Halk Sağlık Müdür Vekili Dr. Mehmet Eker, gelecek nesillere daha sağlıklı, temiz ve yeşil bir dünya bırakabilmek amacıyla, bahçelerine 170 adet fidan dikimi gerçekleştirdiklerini belirterek, fidan dikimi noktasında duyarlı davranan müdürlük personeline teşekkür etti.

 

\"Diktiğimiz ağaçların gölgesinden faydalanamayabiliriz, ancak\"

Dr. Eker, Baharın gelmesiyle yeşil bir alan oluşturulmasına katkı sağlamak adına böyle bir çalışma yaptıklarını belirterek, \"Belki diktiğimiz ağacın gölgesinden faydalanamayabiliriz ancak, gelecek nesillerin faydalanması adına hem doğayı zenginleştirme, hem de bol oksijen temiz bir hava sağlamak amacıyla bunu yapıyoruz. Bu kapsamda doğa bilincinin oluşması adına akla gelebilecek herkese, her kesime büyük sorumluluk düşüyor\" şeklinde konuştu.

 

Ağaçsızlandırma sorununun farkında olan kurum ve kişilere büyük sorumluluk düştüğüne değinen Dr. Eker, \"Bu kişi ve kurumların doğaya olan borçlarını ödeme sorumluluğunu üstlenmeleri, yeni doğan bebeklerine onlarla birlikte büyüyecek fidanlarla `Hoşgeldin` demeleri gerekiyor\" diye konuştu. (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir