• DOLAR 32.576
  • EURO 35.023
  • ALTIN 2423.755
  • ...
​HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanlığı gazetecilerle bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Midyat ilçe Başkanlığı "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın bayramı münasebetiyle ilçede görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi. Bir pastanede düzenlenen programda davetli gazetecilere tatlı ikramı ve gül takdim edildi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yılda iki defa gazeteciler ile bir araya geldiklerini ve bunu önemsediklerini belirten HÜDA PAR Midyat İlçe Başkanı İsa Altunkaynak, basın mensuplarının zaman üstü bir çaba, büyük bir özveri ile önemli bir görev ifa ettiğini söyledi.

Altunkaynak, “Öncelikle davetimize icabet eden siz değerli basın mensuplarına şükranlarımızı sunuyoruz. HÜDA PAR olarak altı ayda bir değerli basın mensubu arkadaşlarımızla bir araya gelip, en onların unutulmadığını, onlarla biraz hasbihal etmek üzere bir araya gelmeyi çok önemsiyoruz. Dolayısıyla siz değerli basın mensupları gerçekten büyük bir özveriyle herhangi bir mesai mefhumuna kapılmadan, zaman üstü bir çalışma ile gerçekten büyük bir iş başarıyorsunuz. Adalet ve hakkaniyet üzere yaptığınız bu çalışmanın gerçekten önemi büyüktür.Bu vesile ile bugününüzü özellikle tebrik ediyor ve kutluyoruz. Bu vesile ile sizinle bir araya gelip bugününüzde sizi yalnız bırakmamak adına bir araya geldik. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Yapılan davet ve program nedeniyle Altunkaynak’a teşekkür eden basın mensupları HÜDA PAR’ı gazetecilere yönelik etkinlikleri nedeniyle takdir ettiklerini belirttiler.

Programa; HÜDA PAR Midyat ilçe Başkanı İsa Altunkaynak’ın yanı sıra; Başkan Yardımcıları Ekrem Zerey ile Adil Ayyıldız, Yönetim kurulu üyesi Ali Yıldız ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Arbağ katılırken;

Gazetecilerden ise, Habur Gazetesi imtiyaz sahibi Süleyman İş ve çalışanları, Anadolu Ajansı ve TRT Midyat Muhabiri Selahattin Erol, İlke Haber Ajansı (İLKHA) ve Midyat Doğuş Gazetesi Muhabiri Süleyman Tunç, TRT Kürdi ve DHA Muhabiri Mehmet Halis Nayıfoğlu ile Gazeteci Tayfun Demir katıldı.

Program çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. (İLKHA













Bu haberler de ilginizi çekebilir