• DOLAR 32.372
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2325.61
  • ...
​ Hayır kurumları Aksaray’da kurban etti dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yılın belli dönemleriyle sınırlı kalmayarak, yaptıkları yardım çalışmalarıyla binlerce yetim, öksüz, muhtaç ve ihtiyaç sahibine ulaşarak hizmetlerini sürdüren Umut Kervanı Vakfı ile Yetimler Vakfı 2021 kurban kesim programları kapsamında yurtdışı ve yurtiçinde birçok şehirde olduğu gibi Aksaray’da da kestikleri kurbanlarla muhtaçların yüzünü güldürdüler.

Kurban Bayramı’nı vesilesiyle Aksaray’da yardıma muhtaç aileleri unutmayan Umut Kervanı Vakfı, İl temsilciliği kesilen kurban etlerini yardıma muhtaç ailelere ulaştırdı.

Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan il temsilcilerinden Emrah Altıntaş, “Umut Kervanı Vakfı olarak her sene olduğu gibi bu senede şehrimizde bulunan yardıma muhtaç ailelerimize kurban etlerini ulaştırdık. Rabbimize hamdolsun bir Kurban Bayramı’na daha eriştik. Bu vesileyle herkesin bayramını tebrik ediyoruz. Kurbanlarını bizim aracılığımızla yardıma muhtaçlara ulaştıran hayırseverlerden Allah razı olsun.” dedi.

Yetimler Vakfı Aksaray temsilciliği Kurban Bayramı münasebetiyle şehirde onlarca yardıma muhtaç yetim aileye kurban eti dağıttı.

Şehirde tespitleri yapılmış olan yardıma muhtaç ailelere yapılan yardımlar hakkında açıklamalar yapan il temsilci Yusuf Demirel, “Yetimler Vakfı Aksaray temsilciliği olarak şehrimizde hususi olarak yetim aileler ve yetim kardeşlerimize yönelik yardım çalışmalarımıza elhamdülillah aralıksız devam ediyoruz. Elbette ki bunu yaparken hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle yapıyor ve inşallah yine onların katkılarıyla bunu sürdüreceğiz. Kurban Bayramı’na erişmenin sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz. Vakıf olarak ülke genelinde ve yurt dışında kurban çalışmalarımız oldu, bu sene salgın etkisinin de azalmasıyla oldukça bereketli geçiyor. Şehrimizde de önceden tespitlerini yapmış olduğumuz yardıma muhtaç yetim ailelerimize kurban etleri ulaştırdık. Çalışmalarımızda katkı sağlayan hayırsever vatandaşlarımızdan, üye ve gönüllülerimizden Allah razı olsun. İnşallah yardım çalışmalarımızın devamı gelecektir.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)





















Bu haberler de ilginizi çekebilir