• DOLAR 32.372
  • EURO 34.984
  • ALTIN 2325.69
  • ...
Umut Kervanı Ergani'de ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Muhtaç ailelere yardımlarda bulunan Umut Kervanı, Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde daha önceden tespit ettiği 325 mağdur aileye kurban eti ulaştırdı.

Dernek gönüllülerinden oluşan ekipler ile kampanyaya gönüllü olarak destek veren gençler, mahalle mahalle dolaşarak daha önceden tespit edilen fakir ailelere kurban etlerini dağıttı.

 

Konuyla ilgili bilgi veren Ergani Umut Kervanı Yetkilisi Mustafa Öz, "Ergani Umut Kervanı olarak günler öncesinden hazırlıklarımıza başladık. Kurban kesen hayırsever vatandaşlara ulaşarak kurban vekaletlerini alıp hayvanlarımızı tedarik ettik. Kurban Bayramının birinci günü kurbanlarımızı kestik. İkinci gün ise ekipler halinde listemizde mağdur olan fakir ailelere kurban dağıtımını yaptık. 250'yi aşkın aileye kendi imkanlarımızla kurban dağıttık. Ayrıca 65 hisse de aracı olarak kurban eti dağıttık. Toplamda 325 aileye kurban eti ulaştırdık. Bu vesileyle bize kurbanlarını bağışlayanlardan Allah razı olsun. Mallarına bereket versin. Kendilerini ahirette cennetle nail etsin inşallah. Bundan sonraki çalışmalarımızda yine fakir, muhtaç ve kimsesiz ailelere imkanlarımız dahilinde yardımcı olacağız." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir