• DOLAR 32.516
  • EURO 34.849
  • ALTIN 2490.543
  • ...
Meteoroloji'den  sarı ve turuncu uyarı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz, İstanbul, Kocaeli, Sinop, Erzurum, Kars, ve Ardahan çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklenirken, diğer yerlerde havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesinde yayınlanan son rapora göre; yağışların Samsun, Ordu ve Giresun çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması beklenirken bu iller için turuncu kodlu uyarı verildi. Sinop ve Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinde ise yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Bu iller için ise sarı kodlu uyarı verildi.

Hava sıcaklığının kuzeydoğu kesimlerde biraz artacağı, İç Ege'de biraz azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir