• DOLAR 32.537
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2492.23
  • ...
SON DAKİKA
Rahmet Gıda Sevindirmeye Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - Kızıltepe (Qoser) ilçesinde ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlarla adını duyuran Rahmet Gıda Bankası, yardımda sınır tanımıyor. Her yaptığı yardımlarla fakir ve muhtaçlarını ihtiyaçlarını karşılayan Rahmet Gıda Bankası, bu ay da onlara aileye yardımda bulundu.
 
Hayırseverlerin destekleriyle muhtaçların yüzünü güldürmeye devam ettiklerini belirten Rahmet Gıda bankası Başkanı M.Şirin Öz, "Biz Kızıltepe`de ikamet eden yetim ve muhtaç ailelere 104 adet gıda paketi ulaştırdık. Bunun dışında Avrupa Yetim Der tarafından yetim aile kapsamına alınan Mülkiye Sezer, Neyula Dolu ve Tarfa Esen`e de gönderilen nakit yardımları kendilerine ulaştırdık. Bu kapsamda Mülkiye Sezer`e 357 TL, Tarfa Esen`e 357 TL ve Neyula Doluy`a 250 TL elden verdik.
 
Bunun dışında Suriye`den kaçıp mülteci olarak Kızıltepe`ye yerleşen 155 aileye gıda paketi 120 aileye 3 kilodan oluşan kırmızı et, 10 kilodan oluşan 400 adet çuval patates ve 932 parçadan oluşan giyim malzemeleri verdik" dedi.
 
Hayırseverlerden yardımlarını sürdürmelerini isteyen Öz, son olarak daha fazla ihtiyaç sahibi aileye ulaşmak çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini söyledi. (Masum Erden - İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir