• DOLAR 32.451
  • EURO 34.505
  • ALTIN 2470.707
  • ...
Haydi Şanlıurfa Hz. Muhammed (sav) `le buluşmaya
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - Peygamber Sevdalıları Platformu Şanlıurfa Koordinatörlüğü`nün 7 Nisan Pazar günü Paşa bağı mahallesi miting alanında yapacağı Kutlu Doğum mevlidinin hazırlıkları hızla sürüyor.
 
Çalışmalara yaklaşık bir hafta önce başladıklarını, şehrin dört bir tarafına peygamberin sevdasını götürmeye çalıştıklarını belirten Peygamber Sevdalıları Platformu Şanlıurfa Koordinatörü Adem Sarıkuş, şu an itibariyle bastırmış oldukları 15 bin cam afişini işyerlerine, sokaklara, evlere, tüm belediye ve halk otobüslerine astıklarını ifade etti.
 
Şehrin merkezi 20 ayrı noktasına bez afişleri astıklarını, 1000 adet davetiyeyi de camii imamlarına, doktorlara, avukatlara, öğretmenlere, kanaat önderlerine ve STK`lara dağıtmaya başladıklarını ifade eden Sarıkuş, "Televizyon programlarında, radyolarda, gazetelerde bu etkinliği duyurmaya çalışıyoruz. Cuma gününden itibaren ev ev dolaşarak halkı mevlid alanına davet etmek için 150 bin adet el ilanı dağıtacağız. Ayrıca 4 tane anons aracıyla şehrin dört bir yanına duyuru yapacağız" dedi.
 
İnsanlığın içinde bulunduğu buhrandan ancak Peygamberimiz (sav) `in kutlu mesajıyla kurtulabileceğini hatırlatan Sarıkuş, "Allah`ın O`nu âlemlere rahmet olarak gönderdi. Bundan dolayı insanlığın O`nun rahmet dairesine dâhil olması gerekir" ifadelerini kullandı.
 
Kutlu Doğum etkinliğine destek veren ve çalışan herkese teşekkür ettiğini belirten Sarıkuş, "Tüm Şanlıurfa halkını Pazar günü Paşa bağı mahallesindeki miting alanında Hz. Muhammed (sav)`le buluşmaya, O`na (sav) olan sevgisini ispat etmeye ve Şanlıurfa`nın peygamberler şehri olduğunu ispat etmeye davet Ediyorum" şeklinde konuştu. (Osman Gülebak - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir