• DOLAR 32.585
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2500.5
  • ...
`Rezil organizasyon iptal edilsin`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Diyarbakır`da yapılmakta olan `Dünya Medeniyetler Kraliçesi` adlı güzellik yarışmasına büyük tepki gösteren Bem Bir Sen Başkanı İbrahim Gökdemir, güzellik yarışması adı altında Müslüman halkın bataklığa sürüklendiğini ve bu tür organizasyonların şeytani güçlerin işi olduğunu söyledi.
 
Güzellik yarışmaları adı altında Müslüman halkımızı zevk ve şehvet bataklığına sürüklemek isteyenlerin başında Şeytani güçler, Mason kuruluşlar ve tüm İslam düşmanları gelmektedir, diyen Gökdemir, Müslüman halkın bu oyunlara gelmemesi gerektiğini belirtti.
 
Müslüman Diyarbakır halkının, namusunu, onuru, haya ve iffet elbisesini en Yüce değer olarak gördüğünü ifade eden Gökdemir, " Güzellik yarışmaları adı altında tertiplenen bu tür rezil organizasyonlar, Müslüman kadının, iffetini, mahremiyetini, edep ve hayâsını, şehvet tacirlerine peşkeş çekildiği, bir ihanet olayıdır" dedi.
 
Barışa destek adı altında cinselliği öne sürerek bölgemizde akan kan ve gözyaşlarının bu tür rezilliklerle giderilmeye çalışılması tam bir çirkefliktir, diyen Gökdemir, " Bizler Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri olarak; Şehrimizin Mülki Amirlerinden ve Yetkili mercilerden, Diyarbakır halkımızı derinden yaralayan ve genç neslimizin iffetini dinamitleyen; ulusal ve uluslararası küresel şer odaklarınca düzenlenen, çirkin organizasyonların derhal iptal edilmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı. (M.Sait Adiyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir