• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Arınç`tan Akil İnsanlar Açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Konuşmasından satırbaşları...

Yarın akşam Sayın Başbakan kendileri ile Dolmabahçe`deki ofiste bir araya gelecek bende orada olacağım. Yapacakları çalışmaların Türkiye için çok iyi olacağını düşünüyorum.

Bunlara bir başkan bir başkan sözcüsü tayin edildi. Her türlü imkanların, bölgeler valilikler diğer kurumlar tarafından tüm ihtiyaçları karşılanacağı ifade edildi. Bunlar hükümetin tayin ettiği veya sayın başbakanın bizzat görevlendirdiği insanlar olarak görmemek lazım.

Başbakan bu listeyi titizlikle açıkladı.

Bunların hepsi Türkiye`nin seçkin insanlarıdır, ortak paydaları Türkiye`nin terörden kurtulmasıdır. Onlarla el birliiği iş birliği gönül birliği yapılmalıdır. Bu sayının kısıtlı olması gerekiyordu. Yüzlerce insanı böyle bir şemanın içine dahil etmek mümkün olamaz. Her biri çok değerli insanlardır. Bu kişilerin Türkiye`ye bugüne kadar yaptıkları katkıları ile böylesine bir görevi daha iyi yapacaklarına inandım.

62 kişi 1 aylık bir çalışmayla süreci anlatacak.

Her biri kişiliği itibariyle değerli insanlardır. İsimleri gördüğüm zaman bu kişilerin Türkiye`ye yaptıkları katkıları daha da iyi yapacağına inandım.

Dün Dışişleri Bakanı Sayın Davutoğlu`nun evinde toplantı yapıldı.Mavi Marmara baskınında şehit olan ailemizin eşleri çocukları katıldı. Tazminat konusu gündeme gelmedi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir