• DOLAR 32.605
  • EURO 34.842
  • ALTIN 2494.457
  • ...
Diyarbakır'da binlerce aileye kurban eti dağıtıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Kurban Bayramı vesilesiyle "Kurbanınla Sevindir" projesi kapsamında çalışmalar yürüten Yetimler Vakfı, kurban bağışında bulunan hayırseverlerin vekâletlerini muhtaçlara ulaştırmak için bayramın ilk gününden itibaren çalışmalarını sürdürüyor.

 

Bayram namazı sonrası vekaletlerini aldıkları kurbanlıkların kesimine başlayan Yetimler Vakfı, bugün itibariyle kurban etlerini yetim ailelerine ulaştırmaya başladı.

Vakfın çok sayıda üye ve gönüllüleri tarafından yürütülen hummalı çalışmaların ardından kurban etleriyle binlerce yetim aileyi sevindirilirken kurban bağışı kabulünün bayramın son gününe kadar devam edecek.

Yapılan çalışmalar hakkında kısaca bilgi veren Vedat Bilge, Yetimler Vakfı olarak yetim ailelere kurban eti ulaştırma noktasında her sene olduğu gibi bu yılda yoğun çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

"Kurban bağışları bayramın son gününe kadar devam edecek"

Yetimler Vakfı olarak Diyarbakır merkez ve diğer ilçelerinde kurban eti dağıtım çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Bilge, "Hayırseverlerin yaptığı bağışlarla alınan kurbanlıkları bayramın ilk günü kesimhane de kestik. Bugün de paketleyip dağıtıma hazır hale getirdik. Bayramın son gününe kadar da bağışlanan kurbanları yetim ailelere ulaştırmaya devam edeceğiz." dedi.

Kurban bağışlarının bayramın 4'üncü gününe kadar devam edeceğinin altını çizen Bilge, "Allah-u Teala bizi aracı kılarak bağışta bulunanlardan razı olsun. Hayırseverler bayramın son gününe kadar bize ulaşıp vekalet verebilirler. Bizde onların adına kurbanları keserek daha fazla yetime ulaştırabiliriz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir