• DOLAR 32.452
  • EURO 34.507
  • ALTIN 2471.808
  • ...
Bingöl Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl`de 28 Haziran 2011 Salı günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Bingöl Gazetesi: Su kesintisi yapılacak
Bingöl Belediyesi Basın ve Yayın Koordinatörlüğü`nden yapılan açıklamada, Kürüksuyu İsale Hattı`nda yapılacak deplase çalışmaları 2. etabı nedeniyle, yarın su kesintisine gidileceği bildirildi

Bingöl Olay Gazetesi: Mazra Faki Mezarlığı güzelleşti
Bingöl Belediyesi şehir merkezinde başlattığı çalışmalar kapsamında, Mazra Faki Mezarlığı`nda çevre düzenlemesi, ferforje korkuluk, peyzaj ve ihata duvarı yaptı.

Bingöl Kent Haber Gazetesi: Köseoğlu`nun istifası kabul edilmedi
12 Haziran seçimi sonrası elde edilen başarısızlığın ardından istifa kararı alan MHP Bingöl İl Başkanı Ali Köseoğlu`nun, Genel Başkan Devlet Bahçeli`ye sunduğu istifa dilekçesi kabul edilmedi. Köseoğlu görevine devam edecek, il teşkilatında köklü bir değişim yapılacak.  

12 Haziran 2011`de yapılan Milletvekili seçiminin ardından istenilen sonucu elde edemeyen MHP Bingöl İl teşkilatı istifa kararı aldı. İl Başkanı Ali Köseoğlu düzenlediği basın toplantısında, 3 dönem üst üste iktidar olan ve Bingöl`de başarı elde eden AK Partiyle mücadelenin zor olduğunu ve MHP tabanında köklü bir değişikliğin olması gerektiği kanaatiyle istifa edeceklerini açıklayan İl Başkanı Ali Köseoğlu, bu açıklamanın ardından MHP Genel Başkanı ile yüz yüze görüştü.

İstifa yok, değişiklik var
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bire bir görüşen Köseoğlu`nun istifası kabul edilmediği ve İl teşkilatında yeni bir yapılanma kararı çıktı.

MHP Genel Başkanı ile görüşen ve alınan yeni kararlar ile ilgili bir açıklama yapan MHP Bingöl İl Başkanı Ali Köseoğlu, alınan yeni kararla birlikte görevine devam edeceğini söyledi.

Solhan Haber Gazetesi(Haftalık): Mübarek Duble Yol Değil, Sanki Bolu Dağı Tüneli
2008 yılında yapımına başlanan ve aradan 4 yıl geçmesine rağmen tek şeridi dahi bitirilemeyen Solhan-Bingöl yolu nedeniyle hayattan bezen sürücü ve yolcular sitemlerini; "Dünyanın hiçbir yerinde 50 km`lik bir yol yapımının dört yıl devam ettiğine inanamıyoruz. Bu yol, Elazığ`ın batısında bile dile getirilirse insanlar güler. Bingöl`de hala normalmiş gibi görülmesi ve siyasilerin övünerek anlatmasına anlam veremiyoruz. Mübarek yol değil, sanki Bolu Dağı tüneli" şeklinde dile getirdiler.

Ali Yıldırım - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir