• DOLAR 32.39
  • EURO 35.081
  • ALTIN 2325.83
  • ...
Silopi Kızılay'dan bin yetim çocuğa bayramlık, 500 aileye et kumanya
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Kızılay Silopi Şube Başkanlığınca, gönüllüler ile beraber ilçe merkezi ve köylerinde sosyal inceleme çalışması gerçekleştirildi.

Yapılan inceleme sonucunda yetim ve yardıma muhtaç aileler için bayramlık elbise ve gıda kumanyası çalışmaları başlatıldı.

 

Kızılay gönüllülerince yetim ve yardıma muhtaç çocuklar için hazırlanan bayramlık elbiseler kolilere konularak dağıtım için start verildi.

İlçe merkezi ve köylerine giden gönüllü ekipler, yetim çocuklara bayramlık elbise, 500 aileye de hazırlanan et kumanyası ulaştırdı.

Murat Tatar

Yaptıkları yardıma ilişkin açıklamada bulunan Kızılay İlçe Şube Başkanı Murat Tatar, "Kızılay Silopi Şube Başkanlığı olarak gönüllülerimizle beraber daha önce sosyal incelemelerini gerçekleştirdiğimiz vatandaşlarımıza bayramlık elbise ve et kumanyası dağıtımını gerçekleştirdik. Çoğunluğu yetim olmak üzere bine yakın çocuğumuza bayramlık elbise, 500 ailemize et kumaya dağıtımını gerçekleştirdik. Sosyal incelemeleri yaparken sadece ilçe merkezimizde değil bütün köylerimizi de gezerek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı tespit ederek gerekli destekleri sağladık. Bu vesileyle halkımızın Kurban Bayramı'nı kutluyorum." diye konuştu. (İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir