• DOLAR 32.375
  • EURO 34.957
  • ALTIN 2325.76
  • ...
Bayram öncesi cadde ve sokaklarda temizlik çalışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkez Bağlar ilçesinde vatandaşların talebi üzerine Sakarya Caddesi'nde temizlik çalışması başlatan Bağlar Belediyesi ekipleri aynı zamanda Bağcılar Mahallesi'nde yeni bir caddeyi ulaşıma açtı.

Bayram öncesinde esnafları ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun talimatıyla harekete geçen Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri söz konusu şikayetlerin olduğu bölgeleri temizleyerek hijyen hale getirdi.

Belediyenin, alışverişin kilit noktalarından olan Sakarya Caddesi için sürekli temizlik yapmak üzere ekip görevlendirdiği kaydedilirken Bağcılar Mahallesi'nde ulaşıma rahat nefes aldırması beklenen yeni yol vatandaşların hizmetine sunuldu.

Bin metre uzunluk ve 15 metre genişlikte inşa edilerek parke taşlarıyla döşenen yolda incelemelerde bulunan Beyoğlu, Bağcılar Mahallesi 1216 sokakta ulaşıma kazandırılması nedeniyle Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

Yol incelemesinden sonra bölgedeki esnaflarla da görüşen Beyoğlu, sorun ve taleplerini dinleyerek bayramlarını kutladı. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir