• DOLAR 32.577
  • EURO 34.925
  • ALTIN 2432.34
  • ...
Kumbarasında biriktirdiği harçlığıyla kurban bağışında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destekler devam ediyor.

Şırnak İl Müftülüğü personeli Zeki Öznen'in kızı, 5 yaşındaki Nida Öznen, kumbarasında biriktirdiği harçlıkları kurban bağışı niyetiyle Türkiye Diyanet Vakfı Şırnak Şubesi yetkililerine teslim etti.

İl Müftülüğünde harçlıkları teslim alan TDV yetkilileri “Nida kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını bizlere teslim etti. Bizler de Nida'nın bu güzel davranışı karşısında çok duygulandık, emanetini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere teslim aldık." diyerek bağış makbuzunu Küçük Nida'ya teslim etti.

Minik Nida’nın davranışı takdir toplarken baba Öznen, kızının televizyonda gördüğü yetim ve yardıma muhtaç akranlarını görmesiyle duygulandığını ve biriktirdiği harçlıklarını bağışladığını söyledi.

Baba Öznen, “Birçok ülkede bir ekmeğe, bir parça ete, bir yudum suya muhtaç kardeşlerimiz var. Yaşı küçük davranışıyla yüreği büyük olduğunu gösteren kızımla gurur duyuyorum. Kızımın davranışı ve kararı karşısında duygulandık.” diye konuştu. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir