• DOLAR 32.514
  • EURO 34.967
  • ALTIN 2436.394
  • ...
Öğrenciler resimlerle deprem bilinci oluşturdu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADIYAMAN - Valilik Toplantı salonunda gerçekleşen ödül törenine Vali Mahmut Demirtaş, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Ertuğrul Altuğ, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler ve öğretmenleri katıldı.


Öğrencilerin resimlerini inceleyen Vali Mahmut Demirtaş, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren bütün öğrencileri tebrik etti.


Vali Demirtaş, \"Halkın, öğrencilerin ve toplumun bütün kesimlerinin afet ve acil durumlar konusunda bilinçlendirmesini sağlayarak, karşılarına çıkabilecek olağanüstü durumlarda kendilerini koruyabilmelerinin yanı sıra ailesi ve çevresine yardım edebilmesini sağlamaktır. Afetlerde halkımızın can ve mal kaybının en az düzeyde tutulması için afet bilinci oluşturularak, öğrenciler vasıtası ile öğrencinin ailesi ve çevresine etki etmek benimsetmek ve yaymak gerekmektedir\" dedi.


Konuşmalardan sonra ödül törenine geçildi. Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere tablet bilgisayar ile çeşitli hediyeler verdi. (Cemil Özdaş - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir