• DOLAR 32.572
  • EURO 34.925
  • ALTIN 2424.65
  • ...
İşgal Güçleri 8 Filistinliyi Tutukladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batı Yaka’nın El-Halil ve Beytlahim şehirleriyle bunlara bağlı bazı beldelere bugün sabah erken saatlerde operasyon düzenleyen işgal güçleri biri kadın 8 Filistinliyi tutukladı.

Yerel kaynaklar, işgal ordusuna bağlı askerlerin bugün (2 Nisan Salı) sabah erken saatlerde Beytlahim’e bağlı Ed-Devha beldesini kuşatıp Halil Bedir’in evinde aramalar yaptıktan sonra eşi Hebbe Behcet Bedir’i (27) tutuklayıp bilinmeyen bir yere götürdüklerini kaydettiler. Kaynaklar, işgal güçlerinin Beytlahim’e bağlı Teku’ beldesinde de Tarık Musa Ebu Muferrih (23) ile Eymen Musa El-Bidn’i (22) tutukladığını ifade ettiler.

El-Halil şehrine bağlı El-Arub beldesini basan işgal güçleri çıkan şiddetli çatışmaların ardından dört Filistinli genci tutukladı.

El-Halil şehrinde de operasyonlara devam eden işgal güçleri burada da Abdullah Osman’ı tutukladı.

Diğer taraftan işgal güçlerinin ileri bir karakolu gibi çalışan ve Hamas hareketine karşı sindirme ve tasfiye operasyonlarını sürdüren Abbas’a bağlı güçler de bugün El-Halil, Tubas ve Beytlahim’de yaptığı baskınlarda Hamas liderleriyle mensuplarından 4 kişiyi tutukladı ve bir kişiyi de ifade vermeye çağırdı.

Filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir