• DOLAR 32.382
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2326.314
  • ...
​Yetim ve Muhtaç Çocukları Giydirme Projesi ile binlerce çocuk bayramı sevinçle karşılayacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Sevinç ve mutluluk kaynağı olan bayramları yeni elbiseler ve yeni ayakkabılar ile geçirmek isteyen ve imkanları olmayan yetim ve ihtiyaç sahibi çocukların gülümsemesine ortak olan hayırseverler Umut Kervanı Vakfı aracılığı ile binlerce çocuğun bayram sevincine ortak oldu.

Kurban Bayramı öncesi Yetim ve Muhtaç Çocukları Giydirme Projesi ile binlerce çocuğun yüzünü güldüren Umut Kervanı Vakfı, başlattıkları yeni projeler ile alışılmışın dışına çıkarak ihtiyaç sahibi çocukları mağazalara davet edip bayramlık elbiselerini kendilerinin seçebilmesi imkanını oluşturarak sevinçlerini ikiye katladı.

Özel bir mağazada hayırseverlerin yardımları ile çocukların sevinçlerine ortak olan Umut Kervanı Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Bağ, hayırda yarışan ve etrafına mutluluk saçan hayırseverlerin yardımlarının önemli olduğuna dikkat çekti.

Bağ, "Umut Kervanı İnsani Yardım Vakfı olarak yetim ve muhtaçları giydirme projesi kapsamında her bayramda olduğu gibi bu bayramda da ihtiyaç sahibi çocukların bayramlık elbiselerini şu an bulunduğumuz mağazada temin ediyoruz. Satış mağazasını tercih etmemizin temel sebebi ise çocukların bayramlık elbiselerini kendilerinin seçebilmesi içindir. Genellikle bayramlıklarda çocuklara seçim hakkı tanınmıyordu. Bu şekilde proje için yola koyulduk. Bu proje kapsamında Türkiye'nin birçok yerinde çocukları giydirmeyi hedefliyoruz.  Tabi projemizi hayırseverlerin desteklemesi ile birlikte çalışma alanlarımızda genişliyor. Rabbim tüm hayırseverlerden razı olsun. Burada bulunan çocukların bayram sevincine ortak oldular. Bayrama daha sevinçli bir şekilde ulaşmalarına vesile oldular. İhtiyaç sahibi çocukları sevindiren hayırseverleri Rabbim her iki cihanda da aziz eylesin ve Peygamber Efendimize komşu eylesin." ifadelerine yer verdi.

Bayramlık elbiselerini alan çocuklar hayırlı çalışmalarından dolayı Umut Kervanı Vakfına ve hayırlı çalışmalarda öncü olan hayırseverlere teşekkür etti. (İLKHA)

 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir