• DOLAR 32.378
  • EURO 35.001
  • ALTIN 2325.92
  • ...
Umut-Der`in yardımları sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Kurulduğu günden bu yana muhtaçlar ile zenginler arasında köprü vazifesi gören Umut Der Gıda Bankası, 2013 Mart ayında yardıma muhtaç 163aileye kuru gıda ve kırmızı et yardımında bulundu.

Yardımlarla ilgili açıklamada bulunan Umut Der Genel Sekreteri M. Nurullah Günaydın, "Değerli hayırseverlerin katkılarıyla bizlere teslim edilen yardımları ve kırmızı etleri bu ay içerisinde düzenli bir şekilde fakir ve muhtaçlara ulaştırdık. Bu ayda da yardımlarını esirgemeyen değerli hayırseverlerden Allah razı olsun" dedi.

Fakir insanların bu tür yardımlara hasret kaldığını ifade eden Günaydın, "Gerçekten durumları çok kötü olan ailelerle karşılaşıyoruz. Bu ailelere Aylık düzenli bir şekilde yardım etmek istiyoruz. Fakat yardımlar düzenli bir şekilde gelmiyor. Umut Der`e yardım geldikçe bunları muhtaçlara ulaştırıyoruz. Yardımlar aylık olarak düzenli bir şekilde elimize ulaşırsa bizde inşallah bu ailelere aylık olarak düzenli bir şekilde yardım vereceğiz" şeklinde konuştu.

Muhtaç ve fakir ailelere aylık düzenli bir şekilde yardım etmeye devam edeceklerini belirten Günaydın, "Hayırsever kardeşlerimizi de azda olsa sürekli yardım vermeleri yönünde böylesi hayırlı işlerde bizde varız demelerini bekleriz" ifadelerini kullandı.
(Veysi Demir-İLKHA)
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir