• DOLAR 32.512
  • EURO 34.787
  • ALTIN 2428.577
  • ...
Hüda Par`dan, Üstadın Talebesine Taziye Ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İZMİR - Geçtiğimiz Cumartesi günü Üstad Bediüzzaman Said-i Nursi`nin talebelerinden olan Mehmet Uslu hakkın rahmetine kavuşmuştu.
 
Bu vesile ile Hür Dava Partisi İzmir İl teşkilatı, taziyeleri evinde kabul eden Mehmet Uslu`nun oğlu Süleyman Uslu`yu ziyaret etti.
 
Taziye ziyaretinde İzmir İl Başkanı Hüseyin Şani ile başkan yardımcısı Cengiz Dalgıç`ın yanı sıra, Hür Dava Partisi Genel Merkez başkan yardımcılarından Fadıl Şani ve Hasan Aşkın`da hazır bulundu.
 
Ziyarette Fatiha`lar okunup dua edilirken, bu anlamlı teşriften memnun olduğunu dile getiren Süleyman Uslu, bu tür ziyaretlerin devam etmesi gerektiğini belirtti. Babasının hayatını kısaca anlatan Uslu "O her zaman haktan yanaydı" diyerek, Üstad ile babası arasında geçen bir olayı anlattı:
 
"Babam Üstad`ı ziyaretinde ona bal götürmüş, tabi babama Üstad`ın bunu kabul etmeyeceğini söylemişler, oda ben kesinlikle bunu vereceğim demiş. Üstad gerçekten de balı almamış, fakat babamda ısrar edince Üstad 250 kuruşu zorla ona vermiş. O 250 kuruş o kadar bereketliymiş ki, babam bunu anlatarak bitiremez."
 
Taziye ziyaretinde bulunan Hür Dava Partisi (HÜDA PAR)yetkililerine zemzem ile hurma ikram eden Süleyman Uslu, babası Merhum Mehmet Uslu`nun bastırdığı Cevşen`ül Kebir`lerden armağan etti. (Yunus Şani - İLKHA)
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir