• DOLAR 32.468
  • EURO 34.551
  • ALTIN 2474.68
  • ...
Şanlıurfa Umut Kervanı Derneği'nden kurban bağışı çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Her sene Kurban Bayramı'nda kurban organizasyonuyla halka hizmet eden Şanlıurfa Umut Kervanı, bu senede kurban bağışı ve kurban eti dağıtımıyla fakir fukarayı sevindirmeye devam edecek.

Eyyübiye ilçesinde bulunan Canlı Hayvan Pazarı'nda çadır kuracak olan Şanlıurfa Umut Kervanı hem  hizmet amaçlı vatandaşların kurbanlarını kesecek hem kurban derisi toplayacak hem de gelen kurban bağışlarını çadırlarda keserek fakir ve yetimlere dağıtacak.

Konuyla ilgili hayırseverlere çağrıda bulunan Şanlıurfa Umut Kervanı Derneği Başkanı Mahmut Çelik, "Her sene olduğu gibi bu Kurban Bayramı'nda da hayırseverlerden kurban bağışı, kurban derisi ve et talep ediyoruz. Bu konuda büyün hayırseverlerin duyarlı olmasını bekliyoruz. Her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramı'nda da sahada olacağız. Hem hizmet amaçlı vatandaşların kurbanlarını keseceğiz hem de bize kurban bağışlarını kurmuş olduğumuz çadırlarda keserek, fakir ve yetimlere dağıtacağız. Bu sene Eyyübiye ilçesindeki Canlı Hayvan Pazarında çadırımızı açacağız. Yaklaşık 100 kişilik ekibimizle vatandaşların kurbanlarını hijyenik bir ortamda keserek fakir fukaraya dağıtacağız.Bu vesile ile bütün hayırseverleden fakir fukaraya sahip çıkmalarını istiyoruz." dedi. (İLKHA)

 

 





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir