• DOLAR 32.6
  • EURO 34.776
  • ALTIN 2520.753
  • ...
Beypazarı tanıtım aracı Tarsus`ta
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Beypazarı Ticaret Odası (BTO)`nın Ankara Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen, Beypazarı Kaymakamlığı Beypazarı Belediye Başkanlığı ve Beypazarı Turizm Derneği ortaklığı ile \"Gelenekten Geleceğe Beypazarı\" projesi kapsamında yapımı tamamlanan \"Beypazarı Mobil Tanıtım Aracı\" Çukurova turunu Tarsus`ta açtığı stant ile tamamladı.

İlke Haber Ajansına açıklama yapan Beypazarı Ticaret Odası Genel Sekreteri Mehmet Yurdakul, \"Beypazarı Mobil Tanıtım Aracı 2012 yılında Beypazarı Ticaret Odası ve Ankara Kalkınma Ajansı tarafından yapılan projenin adı \"Gelenekten Geleceğe Beypazarı\"dır. Bunun ana hattı şu an içinde bulunduğumuz bu mobil tanıtım aracıdır. Mobil Tanıtım Aracı, Türkiye genelinde üne sahip olan Beypazarı karoser sanayi yapımı, yarı römorkun tarihi Beypazarı evi şeklinde giydirilmesi ile hazırlandı. Tanıtım aracı Türkiye`nin her yerini dolaşarak Beypazarı`nı ilçeye gelemeyenlere götürecek. Aynı zamanda en güzel ve etkili şekilde Beypazarı`nın tanıtımını yapacak\" dedi.

Tanıtımın ilk olarak 25 Mart Pazartesi günü Osmaniye`de Cumhuriyet Meydanı`nda başladığını belirten Yurdakul, aracın sırası ile 26 Mart Salı günü Kozan`da Belediye Sineması önü, 27-28 Mart günleri Adana`da Uğur Mumcu Meydanı(İstasyon Meydanı), 29-30 Mart günleri Mersin`de Adnan Menderes Bulvarı Barış Meydanı`nda ve son olarak bu gün Tarsus`ta tanıtım yaptığını söyledi.

Yurdakul son olarak, bu proje ile \"Gelenekten Geleceğe Beypazarı\"nın tanıtıldığını ve ilçe halkının standa yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti. (A. Hakim Kurt - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir