• DOLAR 32.376
  • EURO 35.021
  • ALTIN 2325.58
  • ...
​Umut Kervanı Tarsus’ta onlarca yetimi giydirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Türkiye başta olmak üzere bir çok ülkede farklı projelere imza atarak hayırseverler ile muhtaçlar arasında köprü görevi gören Umut Kervanı, “Yetim Giydirme Projesi” kapsamında yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Bayram öncesi birçok farklı ilde yüzlerce çocuğa bayramlık alan Umut Kervanı, Tarsus’ta da onlarca yetimi giydirdi.

Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Umut Kervanı Tarsus Başkan Yardımcısı Ramazan Tekyıldız, “Umut Kervanı olarak Tarsus'ta yetimler yararına başlatmış olduğumuz giyim projemize halkımız tarafından yoğun ilgi gördü. Bugün Kurban Bayramı vesilesi ile yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklarımızı bayramlık için giydirmeye getirdik. Bugün çok heyecanlıyız, mutluyuz minik kalplere dokunup onları sevindirdik. Onların duygularına derman olup inşallah bu bayram da giydireceğiz.” şeklinde konuştu.  

Hayırseverlere katkılarından dolayı teşekkür eden Tekyıldız, “Geçen Ramazan Bayramı’nda yaklaşık 30 çocuğumuzu giydirmiştik. Bu bayramda yaklaşık olarak 50 çocuğumuzu giydiriyoruz. Rabbim bu hayırdan dolayı hayırseverlerimizden üye ve gönüllü kardeşlerimizden ve bu projeye destek veren tüm kardeşlerden Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir