• DOLAR 32.332
  • EURO 35.046
  • ALTIN 2285.146
  • ...
Batman Umut Kervanı Suriyeli mağdur aileye yardım elini uzattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İLKHA'nın, harabe evde olumsuz koşullarda hayat mücadelesi veren 10 çocuklu Suriyeli Gencu ailesinin yaşadığı mağduriyeti "Batman’da harabe bir evde yaşam mücadelesi veren Suriyeli aile yardım bekliyor" başlığıyla gündeme getirmesinin ardından Batman Umut Kervanı ve hayırseverler harekete geçti.

 

Umut Kervanı, Petrol Mahallesi'nde harabe evde kalan Suriyeli aileye; ev eşyası, gıda ve para yardımında bulundu.

Batman Umut Kervanı Başkan Yardımcısı Bereket Şengül, ailenin büyük bir mağduriyet yaşadığını belirterek hayırseverlere yardım çağrısında bulundu.

“Çok mağdur bir aile”

Ailenin içler acısı bir durumda olduğunu belirten Şengül, “Geçtiğimiz günlerde bu Suriyeli ailenin durumu basına yansıdı. Hayırseverlerin bize verdiği yardımları Umut Kervanı olarak gelip ailemize verdik. Ailenin reisi kanser hastasıdır. Bu aile gerçekten çok mağdur bir ailedir. Bizler de hayırseverlerin desteğiyle aileye gıda, halı ve bir miktar para teslim ettik. Bunlar yetmiyor tabi.” diye konuştu.

“Aileye el uzatın”

“Hayırseverlerden ailemiz için yardım talep ediyoruz” diyen Şengül, “Aile çok zor şartlarda yaşıyor. Bahçede bir çadır kurmuşlar, orada yaşıyorlar. 10 nüfuslu çocuklarıyla burada yaşıyorlar. Klimaların dahi etki etmediği bir yaz sıcağında bu ailemiz çadırda yaşıyor. Hayırseverlerden ailemize el uzatmalarını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir