• DOLAR 32.507
  • EURO 34.96
  • ALTIN 2434.539
  • ...
Diyarbakır’da tahrip olan kaldırımlar yenileniyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkez Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hizmet programı kapsamında hazırlanan planlama ve vatandaşların şikâyeti üzerine son iki buçuk yılda merkezdeki 12 mahallenin tamamında yüzlerce cadde ve sokakta kaldırımları yeniliyor.

Bağcılar, Mevlana Halit ve Yunus Emre mahallelerindeki yaya geçitlerini yenileyen belediye ekipleri, yaz sıcağına rağmen aralıksız bir şekilde çalışma yürüterek uzun yıllardır yenilenmediği için günlük yaşamı olumsuz etkileyen bölgelerde yenileme çalışmaları gerçekleştirdi.

Daha önce Bağlar’da hiç görmedikleri bir hizmet seferberliği ile karşılaştıklarını belirten vatandaşlar, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti. Mahalle muhtarları da taleplerinin Beyoğlu tarafından anlık olarak değerlendirildiğini ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

Bu arada kırsalda devam eden hizmet çalışmalarında ise Ekinciler Mahallesi’nde yeni hayata geçirilen bölgelere yeni yollar kazandırılarak ulaşım rahatlatıldı. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir