• DOLAR 32.383
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2326.314
  • ...
Bakan Şimşek ilk defa Batman Belediyesi`ni ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Maliye Bakanı ve Batman Milletvekili Mehmet Şimşek BDP`li Batman Belediyesi`ni ilk defa ziyaret etti.

 

Batman`dan Milletvekili seçildiği 2011 yılından bu yana Batman Belediyesi`ni ziyaret etmeyen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Vali Yılmaz Arslan, AK Partili Hisar Beldesi Belediye Başkanı Zübeyir Kaya ve AK Parti il yöneticileri ile birlikte Batman Belediyesi`ni ziyaret etti.

 

Belediye Başkanvekili Serhat Temel ve belediye yetkilileri Bakan Şimşek`i kapıda karşıladı. Ziyaretten sonra basına açıklama yapan Bakan Şimşek, Belediye Başkanvekili Serhat Temel`e Batman`a yaptığı hizmetlerden dolayı ve kendilerine gösterdiği misafirperverlik ve yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek, \"Batman`ın gelişmesi için, kalkınması için hepimizin üzerine düşen görevler vardır. Hep birlikte çalışıp Batman`ımızı, bölgemizi daha ileri götürme noktasında fikir alışverişinde bulunduk. Beraber yapmamız gereken, çalışmamız gereken birçok konu var. Batman`ı, Batman`ın sorunlarını değerlendirmelerimizi, tespitlerimizi görüşme imkânı bulduk\" şeklinde konuştu.

 

Belediye Başkanvekili Serhat Temel`de basına yaptığı açıklamada, Bakan Şimşek, Vali Arslan ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, \"Yeni bir süreç başladı. Türkiye`de yeni bir atmosferde, yeni bir ortamda izleyebiliriz. Bu çerçevede Bakan Şimşek`le bazı fikir alışverişlerinde bulunduk. Bu sürecin sonunda Türkiye ve Türkiye`deki yaşayanlar kazanacak. Batman`ın yerelini önümüzdeki yıllara nasıl planlayacağımızı, hem sosyal hem sosyo-kültürel anlamda neler yapılabileceğine ilişkin bazı görüş alışverişinde bulunduk. Çok faydalı ve kısa bir görüşme oldu. Bundan sonrası için bu süreçle birlikte bu görüş alışverişleri devam edecek ve bu görüşmenin sonucunda ve bundan sonraki yapılacak olan görüşmelerde Batman kazanacak. Batman`ın faydasına ne gerekiyorsa yerel yönetim olarak, Vali Arslan ve Bakan Şimşek`le birlikte gerekli görüşmeleri, projeleri tek tek konuşup hayata geçireceğiz\" dedi.

 

Ziyaret sırasında Belediye Başkanvekili Serhat Temel, Bakan Şimşek`e Batman`ı tanıtan kitap ve \"Batman Belediyesi\" yazılı duvar kilimi hediye etti.

 

Ziyaretin ardından Bakan Şimşek ve Vali Arslan taziye ve özel ziyaretle bulunmak üzere Batman Belediyesi`nden ayrıldı. (Sezer İlbasan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir