• DOLAR 32.419
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2491.907
  • ...
`MHP ve CHP Sorunun Çözülmesini İstemiyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Başkale`de çeşitli ziyaretlerde bulunan Ak Parti heyeti, BDP Başkale İlçe Teşkilatı ile KCK operasyonları kapsamında tutuklanan ve geçtiğimiz gün serbest bırakılan Başkale eski Belediye Başkanı`nı ziyaret etti.

 

"Bu işin çözülmesini istemeyenler var"

BDP Başkale İlçe Teşkilatı`nı ziyarette konuşan Aras, kimi çevrelerin sorunun çözümünü istemediğini belirterek, "Biz Başkale`ye daha önce geldiğimizde insanlar hep, "Biz hizmeti değil, kanın durmasını istiyoruz" derlerdi. Allah`a hamdolsun ki bugün bu noktaya geldik. Şimdi her iki tarafta da olumlu şeyler yaşanıyor. Tabii başta MHP ve CHP olmak üzere bu işin çözülmesini istemeyenler var ve bunlar ellerinden geleni yapıyorlar. Ama biz onlara asla prim vermeyeceğiz" diye konuştu.

 

Daha sonra konuşan Van Milletvekillerinden Burhan Kayatürk ise, geçmişe takılmamak gerektiğini belirterek, cezaevleriyle, molotoflarla ve şiddetle bir yere varılamayacağını belirtti.

 

Ak Parti`li heyet daha sonra Başkale İlçe Kaymakamlığı`na giderek, Kaymakam Murat Büyükköse`yi ziyaret etti. (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir