• DOLAR 32.367
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.233
  • ...
DTSO: `Güzellik yarışmasına destek vermiyoruz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- Diyarbakır`da yapılacak "Dünya Medeniyetler Kraliçesi" (Miss Civilization Of The World) yarışmanın Onursal Başkanı Süha Özgermi`nin, "Yarışmayı Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası`nın işbirliğiyle 7 Nisan`da düzenleyeceklerini" açıklamasına Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Remzi Can`dan yalanma geldi.
 
İLKHA`nın iddialar ile ilgili olarak yönelttiği sorularını yanıtlayan Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Can, kesinlikle böyle bir organizasyonun içinde yer almadıklarını bildirerek iddiaları yalanladı.
 
Sözkonusu yarışma ile hiçbir ilgilerinin olmadığını belirten Can, "Odamızın bu yarışma ile ilgisi olmadığı gibi maddi ve manevi açıdan herhangi bir destek vermiyoruz. Süha Özgermi bize, `Diyarbakır`da böyle bir organizasyon yapacaklarını` bizden de destek talebinde bulundu. Bizde bizim bu işle ilgimiz olmaz, o sizin bileceğiniz iş dedik ve yapılacak olan organizasyonu desteklemediklerini" söyleyerek, basında çıkan iddiaları yapacakları bir basın açıklaması ile tekzip edeceklerini sözlerine ekledi. (Osman İçli-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir