• DOLAR 32.318
  • EURO 35.111
  • ALTIN 2300.388
  • ...
Başörtülü kadınlara çirkin saldırı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Muhsin Şenol-Doğruhaber

İstanbul Ortaköy’de bir kadın durakta otobüs bekleyen başörtülü kadınlara hakaretler savurdu. Başörtülü kadınlar, sözlü saldırıyı cep telefonlarıyla saniye saniye kaydetti.

Durakta otobüs bekleyen kadınlar, o sırada durakta bulunan başka bir kadının sözlü saldırısına uğradı. Başörtülü kadınlara hakaret eden kadın, daha sonra otobüs durağından uzaklaştı. Saldırıya uğrayan başörtülü kadınların yanında çocukların da olduğu görüldü. Görüntülerde saldırgan kadının, “Kenar mahallenin karıları, pislikler. Ben Ortaköy'de oturuyorum” ifadelerini kullandığı duyuluyor.

“ELLERİNDEN GELSE ÜLKEMDE NEFES ALDIRMAYACAKLAR”

Başörtülü kadınlar, olaya ilişkin videoları sosyal medya hesaplarında paylaşarak saldırganın cezalandırılmasını istedi. Sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamaya yapan mağdur kadınlardan Neslişah S. “Bu fosilin sözlü saldırısına uğradık örtülü olduğumuz için onun semtinde gezemezmişisiz. Bahanesi çocuğa sıcaktan korunması için taktığımız şapka. Ellerinden gelse ülkemde nefes aldırmayacaklar. Kininizde boğulun örümcek beyinli yobazlar.”

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir