• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Ehliyeti ve arabası yok, trafik cezası var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kırıkkale`de ehliyeti ve aracı olmayan bir kişiye, trafik cezası kesildi. Eğer hata düzeltilmezse faiziyle birlikte 148 lira ödeyecek

Bağlarbaşı Mahallesi`nde ikamet eden 45 yaşındaki Erol Ataseven ehliyeti ve aracı olmadığı halde kendisine trafik cezası kesildiğini ifade etti.

Adresine yapılan tebligatı görünce çok şaşırdığını ifade eden Ataseven, ``Bu nasıl iş anlamadım. Ehliyetim ve aracım yok. Ama bana İstanbul-Ankara otoyolunda Çamlıca OGS ihlali nedeniyle 5 Mayıs 2010 tarihinde 13.50 lira ceza kesilmiş. Daha sonra bu miktar faiziyle birlikte 148.50 liraya yükselmiş” diye konuştu.

`NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİM`

Ataseven, "Şahsıma karşı böyle bir yanlışlık nasıl yapılır? Ne yapacağım? Kime başvuracağımı da bilmiyorum. Ara işlerinde çalışarak geçimimi sağlamaya çalışıyorum. Ceza evrakları adresime ulaştığından bu yana rahat uyku uyuyamıyorum`` diye açıklamada bulundu.

Trafik cezası kesilen Ataseven`e 23 Haziran tarihli tebligatta, adına ait 06 KDB 22 plakalı aracın gözüktüğü ve belirlenen ücretin 1 ay içinde ödenmesi gerektiği belirtiliyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir